Kennismakings behandeling

Ontdek onze kennismakingsbehandeling van +/- 75 minuten, ontworpen om uw huid diepgaand te verzorgen en u kennis te laten maken met onze gepersonaliseerde aanpak. Deze uitgebreide sessie begint met een nauwkeurige huiddiagnose om uw specifieke huidbehoeften te identificeren. Vervolgens ondergaat uw huid een grondige reiniging, dieptereiniging, en worden onzuiverheden zorgvuldig verwijderd om een schone, frisse basis te creëren.

Waxen van de wenkbrauwen en bovenlip zorgt voor een verfijnde uitstraling, terwijl een korte gelaatsmassage ontspanning biedt en de bloedcirculatie stimuleert.

Een krachtige ampul wordt toegepast voor gerichte verzorging, gevolgd door een voedend masker dat uw huid revitaliseert.

De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging, die uw huid beschermt en een stralende gloed geeft. Gun uzelf deze kennismakingsbehandeling voor een verjongde, heldere huid.

Microdermabrasie

Microdermabrasie biedt een onmiddellijk gladdere en frissere huid door celvernieuwing te stimuleren, rimpels en poriën te verminderen. Een kuur van zes sessies garandeert langdurige verbeteringen. Geschikt voor alle huidtypes, versterkt door thuisverzorging en SPF-bescherming. Ideaal voor diegenen die een jeugdige uitstraling en een verfijnde huidtextuur nastreven, zonder lange hersteltijden. Lees meer...

Permanent ontharen

Ervaar pijnloze permanente ontharing met de geavanceerde Diode laser, geschikt voor alle huid- en haartypes. Dankzij de nieuwste technologie en koeling tot -16 graden, biedt het snelle, comfortabele behandelingen voor een blijvend gladde huid.

Lees meer...

Microneedling

Ontdek microneedling, onze nieuwste behandeling voor huidverjonging. Deze innovatieve methode stimuleert de huid om zichzelf te herstellen, met als resultaat de aanmaak van nieuw collageen en elastine. Microneedling is effectief tegen littekens, fijne lijntjes, en verbetert de algehele huidtextuur. Al na één behandeling zie je verbetering, maar voor het beste resultaat adviseren we een reeks sessies. Lees meer...

Expert peelings

Expert peelings, aangeboden als een kuur van zes sessies elke twee weken gedurende drie maanden, richten zich op specifieke huidproblemen.

 • Youth Peel is ideaal voor huid met verminderde stevigheid, elasticiteit en glans.
 • Uni Peel richt zich op huid met weinig glans, oneffen structuur en pigmentvlekken.
 • Sebu Peel is perfect voor huid met overtollig talg, zichtbare poriën, imperfecties en een niet egale teint, voor een gezonde uitstraling.

Cosmetische bindweefselmassage 

De cosmetische bindweefselmassage richt zich op het verminderen van spierverklevingen, stimuleert afvoer van afvalstoffen en verbetert de doorbloeding, wat leidt tot een steviger en soepeler huid. Deze stevige massage focust op herstel en celvernieuwing, essentieel voor huidverjonging. Regelmatige behandelingen in kuurverband zorgen voor langdurige resultaten, zoals verbeterde huidtextuur en elasticiteit, waardoor een jeugdigere, gezondere uitstraling wordt verkregen.

Harsen/ Waxen

 • Harsen of Waxen op bepaalde plekken, met het nr.1 merk Depileve.
 • Wenkbrauwen
 • Bovenlip
 • Kin  
 • Onderarmen            
 • Onderbenen             
 • Benen geheel          
 • Oksels