Over Mij

Mijn naam is Monique van Strien, ik ben een gecertificeerde schoonheidsspecialiste sinds 2017. In mijn stijlvolle salon gebruik ik exclusief producten van Académie Scientifique de Beauté, een gerenommeerd Frans merk sinds 1890, bekend om hun hypoallergene en huidtolerantie bevorderende ingrediënten. Mijn dienstenaanbod omvat diverse gespecialiseerde behandelingen, waaronder laserontharing, microdermabrasie, microneedling en een scala aan gezichtsbehandelingen. Graag verwelkom ik u voor een kosteloos intakegesprek, waar we uw ideale behandeling en verzorgingsplan samenstellen.

Mijn salon

Welkom in mijn sfeervolle salon, een oase van rust waar u zich kunt onttrekken aan de dagelijkse sleur. Hier staat alles in het teken van uw welzijn en ontspanning. Mijn salon is ontworpen om u een gevoel van rust en comfort te bieden, zodat u echt even tijd voor uzelf heeft. 

Tijdens mijn behandelingen kunt u even volledig tot rust komen en alle dagelijkse drukte achter u laten. Ik bied een breed scala aan behandelingen die zijn ontworpen om niet alleen uw uiterlijk te verfraaien, maar ook om uw innerlijke rust en balans te herstellen. Of u nu komt voor een gezichtsbehandeling, een ontspannende massage of een andere verwennerij, mijn doel is om u een persoonlijke en zorgzame ervaring te bieden die u niet alleen fysiek, maar ook mentaal verfrist.

Ik geloof sterk in het belang van zelfzorg en neem daarom de tijd om naar uw behoeften te luisteren en een behandeling op maat aan te bieden. Elke behandeling begint met een persoonlijk gesprek, waarbij ik uw voorkeuren en eventuele zorgen bespreek, om ervoor te zorgen dat uw ervaring zo ontspannend en bevredigend mogelijk is.

Mijn salon is uw persoonlijke toevluchtsoord waar u zich kunt overgeven aan de zorg van deskundige handen. Laat de buitenwereld even achter u en gun uzelf een moment van pure ontspanning. Ik kijk ernaar uit om u te verwelkomen en samen te werken aan uw welzijn.