Microdermabrasie

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een niet-invasieve cosmetische procedure die zich richt op het vernieuwen van de bovenste laag van de huid, de opperhuid. Door het verwijderen van dode huidcellen stimuleert microdermabrasie de bloedcirculatie, bevordert het de aanmaak van nieuwe cellen en collageen, en verbetert het de algehele huidconditie. Deze techniek is bijzonder effectief voor een breed scala aan huidproblemen, zoals rimpeltjes, fijne lijntjes, grove poriën, huidveroudering, futloze huid, acne, onzuiverheden, rokershuid, zonbeschadiging, pigmentvlekken, droge huid, acne littekens, en als intensieve reiniging of oppepper van de huid.

Behandeling en effect

De Reviderm microdermabrasie behandeling biedt direct na de eerste sessie zichtbare effecten en draagt bij aan een langdurig resultaat. De huid wordt gladder, frisser, en de poriën worden minder grof. Oppervlakkige pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes vervagen, waardoor de huid een egalere uitstraling krijgt. Na ongeveer drie behandelingen merkt men al een significant verschil: de huidstructuur is verfijnd, de huid voelt zachter en gladder aan, en de algehele huidconditie verbetert. De behandeling stimuleert ook het huideigen regeneratievermogen, wat bijdraagt aan het natuurlijke herstelproces van de huid.

Behandel Traject

Voor optimale resultaten wordt een kuur van tenminste 6 behandelingen aanbevolen. Elk individu zal echter een uniek traject doorlopen, afhankelijk van factoren zoals het huideigen regeneratievermogen, leeftijd, en dagelijkse huidverzorging. Het gebruik van de juiste thuisverzorgingsproducten in combinatie met een hoge beschermingsfactor (minimaal SPF 30) is essentieel om het beste resultaat te behalen. De behandeling verbetert niet alleen de uitstraling en conditie van de huid op korte termijn, maar zorgt ook voor langdurige voordelen: een betere bloedcirculatie, verminderde pigmentvlekjes, en een gladdere, soepelere huid die er fris, gezond, en verjongd uitziet.